Casa Atrium Corbeanca – 200 mp utili, teren 1.000 mp 🍀 Este casa în care te muți imediat.

Preț de vânzare 329.000 Euro 

Comision 0% cumpărător

Cristian Pană Tel: 0729209071

Numar Camere6 
Numar Dormitoare3 
S. total utilă200 mp 
S. totala250.00 mp 
S. teren 1000.00 mp 
Front Stradal25.00 ml 
An Construcție2022 
Stadiu Construcțiefinalizata 
Număr Băi4 
Regim inăltimeP 
DestinațieRezidențial 
PRET: 329.000Euro 

Descriere

Dorești să te retragi într-un loc în care să prinzi rădăcini până la adânci bătrâneți?

Cristian Pană Tel: 0729209071

Bine ai venit în Primăverii 134! Sunt Cristian Pana și îți prezint o casă cu adevărat specială –. Este Casa Atrium din Ostratu Corbeanca, o casă la vânzare cu caracteristici unice. Aici te vei simți ca acasă, fie că ești în familie, în vacanță, la birou sau pur și simplu relaxându-te.

Este cea mai recentă casă din portofoliul meu de proprietăți cu reprezentare exclusivă, comision 0% pentru cumpărător.

Este casa în care îți aduci mobila, hainele și laptopul și te muți imediat.

Această proprietate m-a impresionat de la prima vedere. Este o casă dispusă pe un singur nivel, cu tot ce îți trebuie pentru a te simți acasă alături de familie și pentru a-ți construi amintiri care să dureze până la bătrânețe.

Cu 3 dormitoare, 2 băi, bucătărie pentru gătit și cămara pentru bunătățile ce necesită depozitare, spațiu de luat masa, living, cameră de birou, alte 2 grupuri sanitare, dependințe și cameră tehnică, în total 200 mp utili, această casă oferă tot spațiul necesar pentru o viață confortabilă. În plus, există 3 locuri de parcare și o priză pentru încărcarea mașinii electrice, o terasă generoasă unde îți vei petrece timpul cu familia și prietenii, loc pentru grătar, iar dacă îți dorești o piscină, ai suficient spațiu disponibil. Suprafața totală a terenului este de 1000 mp, cu deschidere la două străzi, deschidere de 25 de metri.

Fiecare aspect al acestei case a fost gândit cu atenție. De la intrarea special concepută din parcarea proprie către camera tehnică, care facilitează accesul după cumpărături, până la multiplele opțiuni de circulație către birou, living sau bucătărie.

Casa Atrium oferă un spațiu interior deschis și o curte interioară înconjurată de încăperi, aducând cu sine numeroase avantaje.

Îmi pot imagina cum vei împodobi curtea interioară cu o magnolie frumoasă și poate vei adăuga chiar și o fântână arteziană pentru un plus de farmec.

Așa că tu decizi unde savurezi cafeaua de dimineață – fie pe terasa din fața locului de luat masa, unde poți admira frumoasa magnolie, fie pe terasa din spate, cu acces direct din living. Alegerea este a ta pentru a te bucura de momente de relaxare și răsfăț.

Este o casă pe un singur etaj și conectată 100% la teren, la natură, este conectată 100% cu tine. Este o casă care leagă natura cu arhitectura modernă.

Lumina abundentă datorită suprafețelor vitrate mari este unul dintre ele, asta înseamnă mai multă lumină naturală și mai puțină lumină artificială, practic casa este scaldata de lumina pe toate laturile, asigurând o atmosferă luminoasă și reconfortantă.

O astfel de configuratie îți permite un cadru intim dar în același timp conectat cu natura.

Eficiența energetică este un alt aspect de luat în considerare, dat fiind faptul că lumina naturală, ventilarea și încălzirea prin pardoseală contribuie la reducerea costurilor de întreținere.

Punctul central al casei este zona de living, unde te vei aduna cu cei dragi și vei petrece momente de calitate. De aici ai acces către terasă și către cea mai mare parte a curții, unde copiii se vor distra în voie. Există spațiu și pentru grătar sau piscină.

Perimetral, proprietatea este înconjurată de lămpi de sol și lumini arhitecturale, conferind un aspect estetic plăcut.

Pe partea dreaptă a casei se află zona de odihnă, care include dormitorul matrimonial de 21 mp, cu dressing și baie proprie, și alte două dormitoare deservite de o baie comună, precum și spații de depozitare.

Pe partea stângă se găsește bucătăria, locul unde vei găti delicii pe care apoi le vei servi în camera destinată luării mesei.

Tot aici, pe partea stângă, găsești și intimitatea și liniștea atunci când lucrezi de acasă, având o cameră separată dedicată biroului tău.

Dacă încă te gândești să faci unele adăugiri în curte sau să cumperi un furtun pentru irigat, Hornbach Corbeanca este partenerul ideal pentru tine.

Cu doar 5 minute de mers cu mașina, poți ajunge la cumpărături în Complexul Moara Corbeanca, sau înca alte 5 minute la DN1 Value Center.

Pentru momente de relaxare și distracție în familie în weekend, Therme este alegerea perfectă, sau poți încerca experiența cățărării prin copaci la Eden Land Park, dacă ești pasionat de aventură.

Eu personal locuiesc în zona aceasta, iar copilul meu a frecventat grădinița și școala primară Anastasia din Corbeanca până în clasa a IV-a, după care am migrat către Otopeni. Nu-mi imaginez să părăsesc această zonă atât de frumoasă și convenabilă.

Cu siguranță vrei să explorezi acest loc minunat chiar acum!

Poate te întrebi cum a fost construită casa. Am pregătit pentru tine o călătorie prin pașii de execuție, de la curățarea și trasarea terenului, până la izolația cu izoflex în strat dublu și vată minerală de 30 cm. Toate acestea pentru eficiență energetică și un climat reconfortant.

Curent trifazic, prize amplasate strategic pentru când tunzi iarba sau pentru alte activități. Pentru internet, a fost pregătit deja un traseu pentru fibră optică… detalii care împreună cu altele, vor face diferența pentru confortul și funcționalitatea casei tale.

Aș vrea să-ți mai povestesc. O pot face când ne întâlnim.

Hai să planificăm o vizionare împreună și să descoperim toate beneficiile pe care Casa Atrium le oferă.

Comments are closed.